Што претставува
менструална чашка MeLuna?

Менструалната чашка MeLuna е хигиенска и здрава алтернатива на влошките и тампоните која заштедува средства. MeLuna целосно се произведува во Германија, од висококвалитетен, иновациски медицински материјал. Таа не ја апсорбира менструалната крв, а ја собира. На овој начин, таа го зачувува природното РН и не ја нарушува вагиналната флора. MeLuna има многукратна примена. Така таа ви заштедува пари и се грижи за животната средина. Продолжете да читате подолу и ќе научите кои се предностите на MeLuna, како се користи и како можете да станете наш трговски партнер во територијата на Македонија.

Менструална чашка

Предности

Удобна

Обезбедува до 12 часа непрекината невидлива месечна заштита во текот на денот и ноќта.

Здрава

Ја собира менструалната крв, а не ја апсорбира. Без сушење, иритација и мирис.

Безбедна

Гарантирано не содржи ГМО, хемикалии, пестициди, силикон, латекс, PVC, средства за избелување или синтетички ароми.

Хигиенска

Веќе 10 години се произведува во Германија, од висококвалитетен медицински материјал од којшто се произведуваат бебешки цуцли.

Економска

Се користи со години, а не со часови. Потполно исплатлива само после неколку менструални циклуси.

Еколошка

MeLuna е за многукратно користење. Го намалува отпадот и заменува меѓу 500 и 1100 влошки и тампони.

Знаете ли дека ....

9 от 10 жени кои пробале со менструална чашка, останале задоволни и ќе продолжат да ја користат и би ја препорачале на пријателка.

Менструална чашка-10
me-luna-logo

Начин на користење

Менструалната чашка MeLuna е еден нов начин за здрава менструална заштита. Видете детална информација за тоа што е MeLuna, како се поставува и вади, кои видови на димензии ги има и како се чисти и дезинфицира. Преземете го оригиналното упатство за користење во PDF формат.

Стани трговски партнер

Ајде заедно да го направиме достапен во Македонија овој прекрасен производ. MeLuna бара трговски партнери во државата. Контактирајте не ако сакате да ја направите MeLuna дел од нашиот асортиман. Ќе ви ја претставиме целата неопходна информација како полна информација за производот, продуктна презентација, ценовни попусти и услови за испорака. Знаеме дека почетокот е најтежок, затоа вниметелно ќе ве упатуваме во однос на маркетингот и позиционирање на производот и трговската марка. Вие сте погодни трговски партнери ако одговарате на едно од следниве барања:

Вие сте вработен на раководно ниво во фармацевтска компанија.

Вие сте сопственик на продавница за био и здрава храна.

Управувате или имате сопствена онлајн продавница.

Вие сте управител во аптека или дрогерија во Скопје или во некој од другите големи градови во државата.

Се интересирате од здрав начин на живот и сакате да ја популаризирате каузата.

Имате сопствен бизнис и сакате да го раширите асортиманот од нудените од вас стоки.

За нас:

Ние сме Лунита ООД, официјален, ексклузивен претставник на германскиот произведувач MeLuna за Бугарија, Србија и Македонија. Во последните 5 години ја позициониравме MeLuna во Бугарија, како најпрепознаваната марка во државата, со продажби во аптеките и онлајн. Го поседуваме потребното НоуХау и сме спремни да го споделиме со нашите идни трговски партнери во Македонија. MeLuna е германска марка која се произведува повеќе од 10 години во сопствена производствена база во Германија. Таа се продава во многу држави на 6 континенти во супермаркети, аптеки и дрогерии, био и онлајн продавници. Контактирајте не сега за повеќе информација и детали во врска со нашата бизнис понуда.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:

Тел (Viber/WhatsApp): + 359884066755;

Email: sales@meluna.mk

АДРЕСА НА ФИРМАТА:

ул. Кольо Ганчев 82,

гр. Стара Загора, Бугарија